Novice

Igralci pred veliko premiero muzikala Mamma Mia! pilijo še zadnje podrobnosti

— June 8, 2015
Igralci pred veliko premiero muzikala Mamma Mia! pilijo še zadnje podrobnosti

Muzikal Mamma Mia! bo 15. junija v ljubljanskih Križankah poskrbel za to, da bo Abbina glasbena zapuščina prvič zadonela tudi v slovenskem jeziku. Na to, da gre za resnično zelo težko pričakovan muzikal, kaže tudi dejstvo, da je bila premierna predstava razprodana že v nekaj dneh.

 

Igralsko-pevska zasedba pred premiero, ki ji bodo v tednu od 16. do 19. junija sledile prav tako razprodane ponovitve, zavzeto vadi in pili še zadnje podrobnosti. Vsi sodelujoči si namreč želijo, da bi radovednemu občinstvu legendarno zgodbo z grškim pridihom podali v kar najlepši luči.

 

Vrhunska igralsko-pevska zasedba prinaša poletno odrsko osvežitev

 

V romantičnem ambientu ljubljanskih Križank bodo gledalce s svojimi glasovi očarale udarne Dinamitke, ki jih sestavljajo Alenka Godec, Simona Vodopivec Franko in Damjana Golavšek, medtem ko bo solze na oči priklicala romantična poroka med Sophie, ki jo igra Lea Bartha, in Skyem, ki ga upodablja Matjaž Kumelj.

 

Seveda pa ne bodo manjkali niti vsi trije mogoči očetje Bill, Sam in Harry, ki jih na odru upodabljajo Gojmir Lešnjak - Gojc, Uroš Smolej in Marjan Bunič. Muzikal Mamma Mia! bo tako odličen uvod v letošnje poletje, ki ga preprosto ne smete zamuditi!

 

Po razprodanih junijskih ponovitvah si bo v Križankah muzikal mogoče ogledati še avgusta

 

Kljub razprodani premieri in junijskih ponovitvah so vstopnice za avgustovske ponovitve še vedno na voljo na prodajnih mestih Eventima in Festivala Ljubljana. Za vse tiste, ki bi si želeli v živo doživeti igralsko-pevski spektakel, ki je po 16 letih končno našel pot tudi na slovenske odrske deske, torej še ni prepozno!

Nazaj na novice

www.briljantina-muzikal.si

www.briljantina-muzikal.si

 

 

 

Generalni sponzor

 

 Pokrovitelji