Novice

Mamma Mia! v avgustu ponovno prihaja v Ljubljano in Portorož

— July 25, 2016
Mamma Mia! v avgustu ponovno prihaja v Ljubljano in Portorož

V juniju je muzikal Mamma Mia! praznoval 1. rojstni dan in  tem času si ga je ogledalo več kot 70.000 gledalcev v 18 mestih po vsej Sloveniji. Po enem letu se najuspešnejši muzikal v Sloveniji ponovno vrača v Avditorij Portorož. Za vse tiste, ki boste avgusta na slovenski obali, je to edinstvena priložnost, da Abbine svetovne uspešnice slišite v slovenskem jeziku: Mamma Mia!, Dancing Queen, Super Trouper, Chiquitita, Money, Money, Money, Thank You For The Music in mnoge druge.
 
Romantično zgodbo polno optimizma in življenjske energije, ki se odvija na grškem otoku, pod režiserskim vodstvom Juga Radivojevića, na odru izvaja več kot 40-članska zasedba, v kateri nastopajo vrhunska slovenska umetniška imena: Simona Vodopivec Franko (Donna), Lea Bartha Pesek (Sophie), Alenka Godec (Rosie), Damjana Golavšek (Tanya), Uroš Smolej (Sam), Gojmir Lešnjak – Gojc (Bill), Marjan Bunič (Harry), Matjaž Kumelj (Sky) ter mnogi drugi.
 
21. in 22.8. ob 20:30 si boste lahko muzikal ogledali v ljubljanskih Križankah, 26.8. ob 21:00 pa v Avditoriju Portorož.

Vstopnice že v prodaji -> link

Nazaj na novice

www.briljantina-muzikal.si

www.briljantina-muzikal.si

 

 

 

Generalni sponzor

 

 Pokrovitelji