Novice

Matjaž Kumelj Kemijo iz muzikala Mamma Mia! prelil v videospot

— March 17, 2016
Matjaž Kumelj Kemijo iz muzikala Mamma Mia! prelil v videospot

Ljubljana – Muzikal Mamma Mia! ustvarja ekipa igralskih, plesnih in glasbenih talentov, ki skupaj tvorijo vrhunsko celoto. Del te celote je tudi nekdanji mister Slovenije z veliko kilometrine v glasbenih vodah, Matjaž Kumelj, ki v muzikalu igra vlogo Skyja. Ta tekom predstave poskrbi tudi za vroče prizore, ki mnogim ne dajo dihati.

 

Član zasedbe muzikala Mamma Mia!, Matjaž Kumelj, ki v predstavi upodablja Sophiejinega zaročenca Skyja in tako v vročih prizorih navdušuje gledalke po vsej Sloveniji, je kemijo z odra prenesel v videospot, ki mu ne manjka prav tako žgečkljivih prizorov, na katerih si bo marsikdo lahko spočil oči.

 

V svojo solo glasbeni karieri je izdal novo pesem in videospot z naslovom Kemija. "Pesem je moderna ljubezenska balada, ki govori o zvezi dveh, ki je bila zelo trdna, a je žal zbledela. Ob spominih na pretekle dni, si oba močno želita to kemijo nazaj, vendar morata najti načina kako to doseči," je o zgodbi in sporočilnosti svoje nove skladbe dejal Kumelj.

 

V videospotu vidimo to, kar počneta Sophie in Sky, ko sta sama

Meseci intenzivnih vaj in več kot 60 ponovitev muzikala Mamma Mia! so Matjaža iz odličnega pevca preoblikovali tudi v igralca, ki se odlično znajde tako na odrskih deskah, kot pred kamero. Igra v muzikalu in vloga pri kateri se vse vrti okoli ljubezni in romance sta mu dali izkušnje, ki jih je pridoma izkoristil tudi pri snemanju videospota za pesem Kemija.

 

"Intimnih prizorov ni tako lahko odigrati, kot se na prvi pogled zdi. Pa naj bo to pred kamero ali na odrskih deskah. Potrebne so vaje, da postanemo prepričljivi. Muzikal Mamma mia! mi je definitivno dal izkušnje in moč, da lahko pred kamero odigram kaj še bolj strastnega. V spotu lahko tako vidite kaj počneta Sophie in Sky, ko sta sama (smeh)," je še dodal Kumelj.

 

Romanca med Skyjem in Sophie se vrača v Križanke

Po več kot 60. predstavah po vsej Sloveniji in razprodani dvorani Tabor v Mariboru in Hali Tivoli v Ljubljani, se muzikal Mamma Mia! 17. in 18. junija vrača tja, kjer se je vse začelo, v ljubljanske Križanke.

 

Tam bodo v čudovitem ambientu znova zaživele legendarne skladbe, ki jih je v slovenski jezik mojstrsko prepesnil Tomaž Domicelj, muzikal pa bo svojo pot po omenjenih predstavah nadaljeval tudi v drugih mestih po Sloveniji:

 

  • 25. marec – Ljubljana (Hala Tivoli) - Razprodano
  • 2. april – Maribor (Dvorana Tabor) - Razprodano
  • 17. junij – Ljubljana (Križanke)
  • 18. junij – Ljubljana (Križanke)
  • 26. avgust – Portorož (Avditorij)
  • 15. oktober – Celje (Dvorana Golovec)
  • 12. november – Maribor (Dvorana Tabor)
Nazaj na novice

www.briljantina-muzikal.si

www.briljantina-muzikal.si

 

 

 

Generalni sponzor

 

 Pokrovitelji