Novice

Muzikal Mamma Mia! širi dobro voljo

— February 11, 2016
Muzikal Mamma Mia! širi dobro voljo

Da je muzikal Mamma Mia! predstava, ki navdušuje in razveseljuje na tisoče ljudi potrjuje tudi izbor za Ambasadorja dobre volje 2015 (nekdanji Slovenec leta). Bralci Dnevnika in Nedeljskega dnevnika so namreč med 11 finalisti izglasovali Jurija Franka, producenta muzikala.

V obrazložitvi nagrade so med drugim zapisali: "Jure nas je že leta 1984 neskončno razveselil, ko je osvojil prvo zimsko olimpijsko medaljo za Slovenijo in takratno Jugoslavijo.  Danes pa nas po celi Sloveniji ponovno razveseljuje z neverjetnim muzikalom Mamma Mia!"

Nagrado je Jurij Franko posvetil celotni ekipi muzikala, ki je, kot je dejal ob podelitvi: "dokazala, da se lahko postavi ob bok najboljšim produkcijam muzikalov na svetu."

 

Aprila znova v dvorani Tabor

Po jubilejni, 50. predstavi, se muzikal Mamma Mia! že 2. aprila ponovno vrača v Maribor, kjer bodo ob 19.30 uri znova zaživele legendarne skladbe, ki jih je v slovenski jezik mojstrsko prepesnil Tomaž Domicelj.

S svojimi glasovi bodo navduševale udarne Dinamitke, ki jih sestavljajo Alenka Godec, Simona Vodopivec Franko in Damjana Golavšek, medtem ko bo solze na oči priklicala romanca med Sophie, ki jo igra Lea Bartha, in Skyem, ki ga upodablja Matjaž Kumelj.

Seveda pa ne gre pozabiti niti na vse tri mogoče očete Billa, Sama in Harryja, ki jih na odru upodabljajo Gojmir Lešnjak - Gojc, Uroš Smolej in Marjan Bunič. Muzikal Mamma Mia! je tudi po pričevanjih navdušenih gledalcev vrhunska predstava, ki je preprosto ne gre zamuditi!

Nazaj na novice

www.briljantina-muzikal.si

www.briljantina-muzikal.si

 

 

 

Generalni sponzor

 

 Pokrovitelji