Novice

Muzikal Mamma Mia! v Hali Tivoli pozdravil 30-tisočo obiskovalko

— October 27, 2015
Muzikal Mamma Mia! v Hali Tivoli pozdravil 30-tisočo obiskovalko

Ljubljana, 27. oktober 2015 – Uprizoritev muzikala Mamma Mia! 23.10. v Hali Tivoli je prinesla posebno obeležje. Muzikal si je namreč v "zimskem domovanju" ogledala že 30-tisoča obiskovalka, Irena Cerar, ki je imela priložnost pokukati v zakulisje in spoznati ansambel, ki z energičnimi nastopi polni dvorane po vsej Sloveniji.

 

Po tem, ko je muzikal Mamma Mia! presegel vsa pričakovanja in kar 17-krat razprodal ljubljanske Križanke, se je 23.10. preselil v topel objem Hale Tivoli, kjer je že ob prvi uprizoritvi pozdravil 30-tisočo obiskovalko, Ireno Cerar. Ta je imela posebno priložnost pokukati v zakulisje predstave in se spoznati z ansamblom in producentom Jurijem Frankom.

 

Po razprodani Hali Tivoli sledi dodatna predstava

 

Svetovna uspešnica, ki se je izkazala tudi za slovensko veleuspešnico, muzikal Mamma Mia!, se bo po razprodani predstavi 23.10. v topel objem Hale Tivoli vrnila že 6.11.. Kljub prodajnim rekordom, ki jih podira muzikal Mamma Mia!, producent Jurij Franko obljublja, da bo kakovost izvedbe predstave prav vsakič na najvišji ravni.

Na ravni, ki jo z odprtimi rokami pozdravljajo tudi poznavalci področja, ki so po junijski premieri muzikal pogosto primerjali s predstavami na najvišji ravni, ki jih lahko gledamo na Broadwayu in West Endu.

 

Od energičnih Dinamitk do treh očetov

 

Ljubitelje Abbinih legendarnih glasbenih uspešnic, ki jih je v slovenski jezik mojstrsko prepesnil Tomaž Domicelj, bodo tudi v toplem objemu Hale Tivoli s svojimi glasovi prepričale udarne Dinamitke, ki jih sestavljajo Alenka Godec, Simona Vodopivec Franko in Damjana Golavšek, medtem ko jim bo solze na oči priklicala romanca med Sophie, ki jo igra Lea Bartha, in Skyem, ki ga upodablja Matjaž Kumelj.

Seveda pa ne gre pozabiti niti na vse tri mogoče očete Billa, Sama in Harryja, ki jih na odru upodabljajo Gojmir Lešnjak - Gojc, Uroš Smolej in Marjan Bunič. Muzikal Mamma Mia! je tudi po pričevanjih navdušenih gledalcev vrhunska predstava, ki je preprosto ne gre zamuditi!

 

Ob dodatni predstavi v Hali Tivoli tudi gostovanja po Sloveniji

 

Muzikal Mamma Mia! bo poleg dodatne predstave v Hali Tivoli v prihodnjih mesecih gostoval tudi v drugih slovenskih mestih. Med njimi 14. in 15.11. v Mariboru (SNG Maribor), 28.11. v Škofji Loki, 13.12. v Ajdovščini, 19., 20. in 21.12. v Mengšu (Špas Teater) in drugje.

**

 

 

Projekt podpirajo:

Generalni sponzor: Petrol, d. d., Ljubljana; Uradni finančni partner: HYPO Banka; Medijski sponzor: RADIO 1; Spletni Sponzor: Planet Siol.net; Sponzor/Tehnični pokrovitelj: Sennheiser; Sponzor/Internetne in oblikovne rešitve: DSpot; Elan; Cosmopolitan; Steyer Vina, Hubmedia

**

Prodajna mesta:

Spletna stran: http://mammamia-muzikal.si/
Facebook: https://www.facebook.com/mammamiasi/
Instagram: https://instagram.com/mammamiasi/

Za dodatne informacije in želje za intervjuje in izjave se obrnite na ....

Nazaj na novice

www.briljantina-muzikal.si

www.briljantina-muzikal.si

 

 

 

Generalni sponzor

 

 Pokrovitelji