Novice

Muzikal Mamma Mia! v Mariboru praznoval 50. predstavo in 55-tisočo obiskovalko

— February 11, 2016
Muzikal Mamma Mia! v Mariboru praznoval 50. predstavo in 55-tisočo obiskovalko

Maribor – Vrhunska igralsko-pevska zasedba muzikala Mamma Mia! se je 29.1. v dvorani Tabor v Mariboru veselila že 50. ponovitve svetovne in slovenske uspešnice, ki podira rekorde. Z njo pa se je veselila tudi 55.000 obiskovalka predstave, ki jo je v Mariboru pričakalo posebno presenečenje.

Maribor je v dvorani Tabor gostil že 50. ponovitev svetovne in slovenske uspešnice, muzikala Mamma Mia! v produkciji podjetja Prospot Jurija Franka. Po tem, ko je muzikal kar 17-krat razprodal ljubljanske Križanke in s tem podrl prav vsa pričakovanja ter rekorde, uspešno nadaljuje turnejo po Sloveniji.

Jubilejna ponovitev je poleg okrogle številke postregla še z enim presenečenjem, 55-tisočo obiskovalko, Petro Verhnjak. To je še pred začetkom predstave doletelo prav posebno presenečenje, saj jo je pred razprodano dvorano Tabor nagovoril Marjan Bunič, ki v predstavi upodablja enega izmed treh možnih očetov neveste Sophie, Harryja.

55-tisoča obiskovalka je v dar dobila vstopnici za ponovitev 2. aprila, ko se muzikal Mamma Mia! znova vrača v Maribor, ob tem pa se po predstavi tudi fotografirala z igralci ter tako ustvarila kopico lepih spominov za vse življenje.

Nazaj na novice

www.briljantina-muzikal.si

www.briljantina-muzikal.si

 

 

 

Generalni sponzor

 

 Pokrovitelji