Novice

Razprodana premiera muzikala Mamma Mia!

— May 7, 2015
Razprodana premiera muzikala Mamma Mia!

Da je muzikal Mamma Mia! med Slovenkami in Slovenci resnično težko pričakovan, dokazuje popolnoma razprodana premierna uprizoritev, ki bo 15. junija. Abbina glasbena zapuščina bo na odru ljubljanskih Križank v slovenskem jeziku oživela tudi ob ponovitvah, ki bodo med 16. in 19. junijem ter 17. in 21. avgustom.

 

Medtem ko igralsko-pevska zasedba muzikala Mamma Mia! dan za dnem zavzeto vadi prizore in skladbe enega izmed najbolj priljubljenih muzikalov na svetu Mamma Mia!, navdušenje z njimi delijo tudi številni oboževalci, ki že nestrpno čakajo na premierno uprizoritev.

 

Ti so tudi poskrbeli, da je prva, premierna uprizoritev muzikala, ki bo 15. junija v ljubljanskih Križankah, danes že popolnoma razprodana.

 

Udarne Dinamitke in romantična poroka

 

Kljub razprodani prvi uprizoritvi pa so vstopnice za junijske in avgustovske ponovitve še vedno na voljo na prodajnih mestih Eventima, Petrola in Festivala Ljubljana. Za vse tiste, ki bi si želeli v živo doživeti igralsko-pevski spektakel, ki je po 16 letih končno našel pot tudi na slovenske odrske deske, še ni prepozno!

 

V romantičnem ambientu ljubljanskih Križank bodo vse gledalce s svojimi glasovi očarale udarne Dinamitke, ki jih sestavljajo Alenka Godec, Simona Vodopivec Franko in Damjana Golavšek, medtem ko bo solze na oči priklicala romantična poroka med Sophie, ki jo igra Lea Bartha, in Skyem, ki ga upodablja Matjaž Kumelj.

 

Seveda pa ne bodo manjkali niti vsi trije mogoči očetje Bill, Sam in Harry, ki jih na odru upodabljajo Gojmir Lešnjak - Gojc, Uroš Smolej in Marjan Bunič. Muzikal Mamma Mia! bo tako odličen uvod v letošnje poletje, ki ga preprosto ne smete zamuditi!

 

Prodajna mesta:

Eventim

Festival Ljubljana

Petrol

Nazaj na novice

www.briljantina-muzikal.si

www.briljantina-muzikal.si

 

 

 

Generalni sponzor

 

 Pokrovitelji